Stage
Studenten CMD gaan minimaal één keer tijdens hun studie op stage. Natuurlijk is deze periode erg leerzaam maar ook voor veel studenten de eerste keer dat ze bij een multimediaal producerend bedrijf werken. Spannend dus.
De keuze van het bedrijf waar je 5 maanden gaat werken (90 werkdagen) is belangerijk: niet alleen de vaardigheden en kennis die je opdoet maar ook de communicatieve en sociale vaardigheden en het netwerk wat je opbouwt. Daarnaast komt dit bedrijf ook op je CV, zorg er dan ook voor dat je volledig achter je keuze staat en kies niet de gemakkelijkste weg (vlakbij, bedrijf van familie, hoge stagevergoeding) maar verbaas jezelf.

De stageeis is: je propedeuse en minimaal 40 EC's in de hoofdfase. Het aantal verplichte competenties doet er niet toe.

Op de CMD website onder Info - Stage vind je een onderdeel Stage waar alle documenten zitten die je tijdens je stage nodig hebt, maar ook een uitgebreide vacaturebank. Bedrijven die hier staan kan je zonder tussenkomst van de opleiding benaderen. Zorg wel dat als je een stageplaats hebt gevonden, je dit aan het stagebureau voorlegt. Zij beoordelen je stage-aanvraag: Protected email address

Check voor alle info over stages deze pagina:
https://www.mijncmd.nl/Hoofdfase/Stage

Stagebureau CMD
Wander en Jan Wessel
Protected email address