Nieuws
Stageterugkomdag dinsdag 2 april 10-14 uur: belangrijke informatie voor stagiairs
25-03-2019 15:29
Dinsdag 2 april is het alweer zo ver: de stageterugkomdag. Je komt terug op CMD om je stage te presenteren, je medestagiairs en -studenten te ontmoeten en te lunchen met je stagedocent. Oftewel: het is tijd voor de stageterugkomdag.

Programma:
De dag begint om 10:15 achter het Theater (naast TMS) met koffie/thee, even bijpraten. Daarna gaan we naar het Theater. Er volgen enkele updates omtrent je stage en de opleiding.
Om 11:00 uur hebben we een interessante netwerk-activiteit.
Om 12:00 ga je lunchen met je stagedocent. Mail hem/haar om dit af te stemmen. Mocht je stagedocent niet kunnen, vraag hem/haar bij welke andere docent je kunt aansluiten.
Om 13:00 zijn de stagepresentaties, die duren tot 14:00. Deze vinden ook plaats achter het theater.

Aandachtspunten:
* Je houdt een indivuele presentatie, dus ook als je samen met iemand anders ergens stageloopt. We hebben het zo ingedeeld dat je niet direct na elkaar hoeft. Je vertelt dus je eigen verhaal.
* Het programma loopt vlot door. De presentaties duren max. 7 minuten, waarna er nog een kort moment is voor wat vragen.
* Neem je presentatie door met je bedrijfsbegeleider, zodat je weet dat je geen rare dingen vertelt.
* We weten het: het is vroeg in je stage om al te presenteren wat je doet. Maar we weten zeker dat er voldoende over het bedrijf te vertellen is en wat je plannen zijn voor je stage. Ga in op vragen als: wat verwacht je te bereiken en te kunnen leren? Waar welk je nu al aan?
* Neem je eigen laptop - en eventueel speakertjes - mee voor je presentatie, met een minimale accuduur van 12 minuten.
* Er zijn ook CMD-ers aanwezig die op zoek naar een stage, houd hier rekening mee. Neem eventueel wat visitekaartjes van je stage mee.
* Om 12:00 uur ga je lunchen met je stagedocent, we gaan er van uit dat je tevoren nog even contact opneemt met je stagedocent.

Tip! Tip! Tip! Wij brengen alle CMD-studenen op de hoogte van deze presentaties. Maar.... de ervaring leert dat als jij ze zelf uitnodigt, ze meer interesse tonen! Nodig dus naast je stagedocent ook anderen uit voor je presentatie. Het is zonde als je alleen voor je stagedocent presenteert. Breng bijvoorbeeld oud-projectgroepgenoten op de hoogte van je presentatie. Ben je niet aan het presenteren, bekijk dan een presentatie van mede-stagiairs.

Dit is het rooster van de stagepresentaties: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1btdaJiKmMvdn5kzeeBZjI56UO1Tm9kOG69RE5kR_6V0/edit#gid=1405763028

Tot volgende week!

Ps. heb je nog vragen; schroom ze niet te stellen!

Stagebureau CMD
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS