Nieuwsberichten
BNO Summerschool voor studenten & starters!
11-07-2016 20:28
Laat je deze zomer inspireren door experts uit de creatieve industrie! Tijdens de BNO Summerschool leer je alles over de laatste ontwikkelingen en ga je actief aan de slag met creatieve skills zoals ontwerpen in 3D, gamification en storytelling.

DE AGENDA:

22 juli: BNO Summerclass 'Digital Workflows’ - Tolhuistuin, Amsterdam-Noord
Hoe kun je als ontwerper digitale kanalen en technieken inzetten om slimmer te werken en meer effect te bereiken? In deze BNO Summerclass delen inspirerende sprekers hun kennis over o.a. social media, ontwerpen voor het web en zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast ga je in twee workshops zelf aan de slag met Gamification en digitale tekentablets. Je krijgt waardevolle tips aangereikt die je direct kunt toepassen, zowel bij het maken van je werk als bij het promoten ervan.
Voor meer informatie en tickets, zie: https://www.facebook.com/events/175519316196077/

5 augustus: BNO Summerclass 'Digital Masters’ - The Hoxton, Amsterdam-Centrum
Benieuwd welke design-technieken in de toekomst het verschil gaan maken? Vrijdag 5 augustus staat geheel in het teken van innovaties in digital design. Je gaat in twee workshops aan de slag met Persuasive Design en 3D-modellen, krijgt een kijkje achter de schermen bij Virtual Reality-studio WeMakeVR, en ziet de nieuwste producten van Adobe en Wacom in actie.
Voor meer informatie en tickets, zie: https://www.facebook.com/events/1590965397861356/

26 augustus: BNO Summerclass ‘VONK!’ - Tolhuistuin, Amsterdam-Noord
Kun jij wel een boost gebruiken als je na een vrije zomertijd weer in de startblokken moet? Kom dan naar VONK! We sluiten het zwoele zomerprogramma van de BNO af met twee masterclasses storytelling. Gegeven door niemand minder dan Karin Bloemen en Paul Hughes (Ten Meters of Thinking).
Tijdens deze bijeenkomst ga je op verschillende manieren aan de slag met het persoonlijke verhaal achter je onderneming. Na deze interactieve dag kun jij in 1 minuut aanstekelijk lekker vertellen Waarom jij doet Wat je doet. En ga je geïnspireerd weer naar huis met de skills en tools om de ster te zijn in iedere presentatie of pitch. Eindelijk een antwoord op die altijd weer lastige vraag: “…maar wat doe jij nou eigenlijk?”!
Voor meer informatie en tickets, zie: https://www.facebook.com/events/518909704969688/

We sluiten ons zomerprogramma op 26 augustus af met een gezellig tuinfeestje bij het Tolhuis.
Bij voorbaat dank en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Niels van der Haven
Projectmanager Digital Design

Beroepsorganisatie
Nederlandse Ontwerpers

Danzigerkade 8A
1013 AP Amsterdam
Postbus 20698
1001 NR Amsterdam
T +31 (0)20 624 4748
Skype: nielsbno
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS