Nieuwsberichten
Ik zoek 2 pioniers (m/v) voor studie in India
26-09-2016 13:33
Begin volgend jaar beginnen we met CMD een nieuwe samenwerking met een hogeschool in Punjab, India.

De contracten worden binnenkort getekend, maar we willen zsm twee studenten naar India sturen om daar als pioniers de eersten te zijn. De school "Shaheed Bhagat Singh State Technical Campus" (http://www.sbsstc.ac.in/index.php) wil meer praktijk gericht te werk gaan en heeft inspiratie opgedaan bij verschillende scholen in Nederland. Ze vonden CMD de opleiding waarbij hun doelstelling het beste tot uiting kwam en we zijn inmiddels zover dat we een uitwisselingsprogramma aan gaan. Op dit moment is de school nog niet heel erg praktijk gestuurd en jij als pionier zult wellicht ook een beetje een rol gaan spelen als ambassadeur van het praktijkgericht en vraaggestuurd studeren.

Als jij wel een half jaar wilt pionieren, het CMD systeem positief wilt uitdragen en ook nog EC wilt halen, dan is dit misschien iets voor jou!
Misschien vind je niet gelijk 'vakken' die genoeg aansluiten bij de 'traditionele CMD competenties' maar daar zul je creatief mee om moeten gaan (in overleg met mij). Denk meer aan competenties als communication, sharing, growth & reflection en m.d.teamwork. maar wellicht zul je ook andere competencies als m.m.production kunnen doen. Het moet mogelijk zijn 30 EC te halen in deze 5 a 6 maanden avontuur.

Er is wel een beetje haast bij want 10 oktober moet je aanvraag uiterlijk (liever nu dan morgen!) binnen zijn bij het international office (i.o.) omdat er veel te regelen valt (visum e.d.). Het i.o. verleent assistentie waar nodig is..

Wil je meer info, neem dan zsm contact met mij op.

Ik weet zeker dat het een hele mooie kans voor je is en je zult als een ander mens met een waardevolle aanvulling op je levenservaring terug komen.

Kind Regards,

Gerjan Kelder
Coordinator Internationalization (D2.0007)
T + 31 646 064 326 | studie buitenland (buitenland pagina link)
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS