Nieuwsberichten
gastcollege Edward Kobus
15-03-2017 16:57
Maandag 20 maart gastcollege van Edward Kobus in de minor Transmedia Storytelling (D2065)

Aanstaande maandag vindt er een gastcollege plaats van Edward Kobus, hij gaat in op de manieren die er zijn om je concept te visualiseren naar een opdrachtgever/client/partner.

Edward is oud-CMD'r en werkt als illustrator/designer in de stad Leeuwarden. Een aantal zullen hem wel kennen omdat hij ook als extern deskundige wordt ingehuurd tijdens de eindassessment van de minor.
Edward is een multimediale illustrator die werkzaam is als ZZP'r voor een heel aantal klanten. Werk van hem kun je zien op de website www.edwardkobus.eu

Onderwerpen die Edward gaat behandelen zijn:
- Hoe heeft de studie CMD hem geholpen om zich te ontwikkelen als professional
- Het werk dat hij maakt
- Hoe visualiseer ik concepten naar klanten toe
- Hoe profileer ik mij als ondernemer.

Het college is bedoeld voor alle studenten die interesse hebben in design/illustratie, visualiseren van concepten en het opzetten van een eigen bedrijf. TS-studenten kunnen hun voordeel doen met de kennis over de manieren die Edward gebruikt om een concept te visualiseren. Binnen TS kun je dit toepassen om je storyworld te visualiseren ipv te beschrijven met tekst.

Het college is voor alle studenten toegankelijk en vindt plaats rond 11 uur (gelijk na de weekopening van de minor TS) in lokaal D2065.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS