Nieuwsberichten
Bezoek de fabriek van de wereld! #internationalisering #China
21-06-2017 10:36
Bezoek de fabriek van de wereld!

  • Wat: Studiereis naar Guangzhou in China
  • Wanneer: 14 t/m 29 oktober 2017
  • Kosten: €1.200 - €1.500

Wil jij graag kennismaken met een internationale omgeving die heel anders is dan je nu gewend bent, een land dat zich razendsnel ontwikkelt, 5.000 jaar historie heeft en waarbij de dag eigenlijk nooit ophoudt? Breng dan een bezoek aan Guangzhou in China! Deze regionale hoofdstad staat bekend als de fabriek van de wereld en is een uitstekende manier om kennis te maken met deze fascinerende cultuur. Guangzhou is onderdeel van het grootste agglomeraat op aarde, met maar liefst 62 miljoen inwoners in een gebied zo groot als Nederland.

Na een zeer geslaagde culturele uitwisseling in oktober 2016 wordt voor de 13de keer het uitwisselingsproject georganiseerd tussen de NHL Hogeschool en Guangzhou College of South China University of Technology. Van 14 tot 29 oktober wordt er een bezoek gebracht aan de universiteit in Zuid-China. Net zoals voorgaande jaren zijn studenten van alle opleidingen van de NHL welkom om zich aan te melden voor dit project, wees er snel bij met het aanmelden door het aanmeldingsformulier te sturen naar Protected email address, want er kunnen maximaal 50 studenten mee.

De kosten per student zijn naar verwachting €1.200 - €1.500, deze prijs is voor twee weken, all-in, vliegreis, visum, accommodatie, eten, colleges, excursies etc.

Ben je al enthousiast en wil je graag meer weten, op donderdag 22 juni om 10:00 uur in lokaal B0.075 en dinsdag 27 juni om 10:00 uur in lokaal B0.086, zijn er introductiebijeenkomsten waarbij je informatie krijgt over wat je verwachten kan en tevens biedt dit een gelegenheid tot vragen. Ook kun je op blackboard meer informatie vinden over de reis: Dutch Lions & Chinese Dragons 2016/2017 (ECMA_M_16_151)

EC behalen met dit project is vaak in overleg met je SLB'er mogelijk, dit is afhankelijk van je opleiding. Mocht je nu alvast vragen hebben die niet tot donderdag kunnen wachten neem vooral contact op met Protected email address
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS