Nieuwsberichten
Ben jij de creatieve OV-vlogger die we zoeken?
03-07-2017 10:08
Ben jij de creatieve OV-vlogger die we zoeken?

Wil jij vloggen over je bus- of treinreis? Lijkt het je leuk om jouw ervaringen als reiziger te delen met een groot publiek? Meld je dan nu aan als OV-vlogger voor de Provincie Fryslân!

Kijk voor meer info op www.fryslan.frl/ov-vlogger of op de facebookpagina van provincie Fryslân.

Wie?
We zoeken iemand die een aantal keren wil vloggen voor de provincie over het openbaar vervoer. Je wordt met een opdracht op pad gestuurd en mag daar vervolgens je eigen invulling aan geven. Ben je creatief? Doe je het goed op beeld? Neem ons dan mee in het OV!

Waarom?
Het lijkt ons erg leuk en leerzaam om via je vlogs met je mee te reizen. We willen het openbaar vervoer in Fryslân in beeld brengen zoals het is. Zoals jij het ervaart.

Wat heb ik er aan?
Je bent de eerste (en enige) OV-vlogger van de provincie Fryslân! Wij zorgen ervoor dat je filmpjes breed verspreid worden. Tijdens het vloggen mag je gratis reizen. Je mag een middag meelopen met onze provinciale vlogger Rixt. Je krijgt tips en tricks voor het maken en monteren van een goede vlog. En je ontvangt VVV-bonnen t.w.v. €100.

Hoe?
Stuur ons voor 10 juli 2017 een filmpje van maximaal 30 seconden. In dat filmpje laat je op een creatieve manier zien wie je bent en waarom jij de OV-vlogger van Fryslân zou moeten worden.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS