Nieuwsberichten
Mededeling voor wie in november start met afstuderen
16-10-2017 13:23
Bijna-afstudeerder,

Zoals je wellicht weet werken we voor het afstuderen sinds kort met 4 vaste startmomenten per jaar. Het volgende moment is half november. Om de start en de begeleiding goed te laten verlopen wil ik je vragen om voor 13 november de aanvraag in te dienen: het formulier "verzoek aanvang afstuderen", te vinden op mijncmd (hoofdfase > afstuderen).
Ik hoop dat je de assessments voor de nog te behalen punten voor die tijd achter de rug hebt, zodat je half november aan de toegangseisen voor het afstuderen voldoet. Als die assessments nog niet gepland zijn raad ik je aan dat snel te doen!

Op 14 november maakt de afstudeercommissie de indeling van de afstdueer-mentorgroepen en de koppeling van twee beoordelaars aan iedere afstudeerder. Geef in je aanvraag daarom aan in welk expertisegebied of aandachtsgebied jouw afstuderen zich bevindt, zodat we de juiste docenten aan jou kunnen koppelen.
Vervolgens krijg je die indeling in je mailbox en ook de informatie over de startbijeenkomst en andere activiteiten voor afstudeerders. Daarvoor hebben we dus jouw aanvraag eerst nodig, vandaar dit verzoek.


Met vriendelijke groet,

Namens de afstudeercommissie,
Lolkje van der Kooi
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS