Nieuwsberichten
Exclusieve filmpremiere 'Time Will Tell'
03-11-2017 12:01
Exclusieve Premiere: Time Will Tell!

De minor Transmedia Storytelling heeft 50 vrijkaarten geregeld voor de exclusieve premiere van de film: Time Will Tell van regisseur Tonnie Dinjens.
Op vrijdag 10 november wordt de film om 21.45 vertoond tijdens het Noordelijk Film Festival in de Harmonie te Leeuwarden.
Een groot deel van de cast en crew zal ook aanwezig zijn bij de vertoning
Alle studenten en docenten van CMD kunnen zich aanmelden voor een vrijkaart (dat is dus echt gratis naar de film!), er zijn in totaal 50 vrijkaarten beschikbaar dus reageer snel en schrijf je in op de inschrijflijst op de CMD-website of reageer op de mail naar ondertekende.
inschrijflijst
In de week na de vertoning zal Tonnie een college houden over alle ins en outs van de film en ingaan op de transmediale mogelijkheden.
www.TimeWillTellMovie.com
Time Will Tell is het speelfilmdebuut van Nederlandse regisseur Tonnie Dinjens met internationale sterren, zoals Louisa Connolly-Burnham (Wolfblood, House of Anubis), Mckell David (iBoy, Montana), Mark Fleischmann (Inception) en Miranda Wilson (Days of Our Lives, Santa Barbara).
Daarnaast maken ook internationale Nederlandse sterren deel uit van de cast. Naast Ilias Addab (Layla M. - de Nederlandse Oscar-inzending) is in Time Will Tell Berget Lewis te zien in haar speelfilmdebuut.
In Time Will Tell komt de rebelse tiener Kim erachter dat ze, wanneer ze in angstige situaties flauwvalt, terug kan reizen in haar eigen verleden. Wanneer haar vader uit de gevangenis dreigt te komen, begint Kim steeds vaker door haar verleden te reizen, in de hoop zo informatie te verzamelen die hem opgesloten kan houden. Maar de gevaren die ze op moet zoeken om flauw te vallen worden steeds extremer...
Genre: sci-fi, tijdreis, thriller
Regisseur: Tonnie Dinjens (speelfilmdebuut) Producent: High-Concept-Films, Joggem Simons Scenario: Michiel Richards, Sander Offenberg Creatief adviseur: Hidde Simons
Cast:
Louisa Connolly-Burnham (Wolfblood, House of Anubis) Mckell David (iBoy, Montana)
Louise Breckon-Richards
Mark Fleischmann (Inception)
Miranda Wilson (Days of Our Lives, Santa Barbara) Ilias Addab (Layla M.)
Berget Lewis
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS