Nieuwsberichten
Interesse Grand Tour China
06-11-2017 12:33
Onderwerp: Interesse Grand Tour China

Beste Student,

Zoals jullie wellicht weten, biedt Stenden studenten de mogelijkheid om op “Grand Tour” te gaan naar één van de Stenden campuses in het buitenland. Vanaf september 2018 zal deze Grand Tour ook open zijn voor NHL studenten.

Momenteel bieden we de Grand Tour aan in Zuid Afrika, Thailand, Bali en Qatar. We willen ons Grand Tour aanbod uitbreiden met de bestemming China. We zijn van plan om in september 2018 een Grand Tour pilot te organiseren in de buurt van de stad Guangzhou. We zijn inmiddels in gesprek met een universiteit.

Voordat we verdere afspraken maken met onze partner instelling, zouden we graag jullie mening horen over dit project. We willen jullie daarom graag uitnodigen voor een discussie panel om te bespreken wat volgens jullie belangrijke aspecten zijn voor zo’n Grand Tour in China. Jullie mening kunnen we dan meenemen in de verdere gesprekken met onze partner universiteit.

De bijeenkomst staat gepland voor maandag 13 november om 14.00 - lokaal B1.036 - en zal ongeveer een uur duren. Er zullen (per groep) maximaal 12 studenten zitting nemen. Onder de deelnemers (van de -in totaal- 3 discussiegroepen) zal een etentje voor vier personen bij Wannee verloot worden!

Aanmelden kan via internationaloffice@nhl.nl
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS