Nieuwsberichten
Sollicitatie/Intake gesprekken VIDEONERDS van start!
20-11-2017 12:16
Meld je nu aan voor het volgende semester (start 5 februari 2018) VIDEONERDS!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR EEN INTAKE/SOLLICITATIE GESPREK:
https://www.mijncmd.nl/subscriptions/2115

Een half jaar lang films en video's maken in een echte bedrijfsomgeving?
Join the Videonerds!


Voor de Videonerds — onderdeel van de minor Transmedia Storytelling — zijn wij op zoek naar gedreven, aspirant filmers, audiomensen, editors, color-graders en animators in spé, voor een bijzonder en leerzaam half jaar!
Gedurende deze periode ga je werken aan filmopdrachten voor echte klanten. Videonerds is namelijk een (leer)bedrijf, waar je samen met je collega CMD’ers verantwoordelijk voor zult zijn.

Je krijgt dus hands-on experience. Zo werk je from Page to Stage. Van de pre-productie tot en met de post-productie. Zo zul je bijvoorbeeld concepten bedenken, scenario’s schrijven, storyboards maken en bijvoorbeeld locaties gaan scouten en rekening houden met de logistiek van de producties, overleg plegen met klanten en nog veel meer.
Tijdens het draaien van een productie, pak je de ene keer de regie op, de andere keer de camera of het geluid, of ga je op kantoor aan de montage werken of wie weet een animatie maken.

En dat alles in een werkomgeving die echt is, maar waar je nog fouten kunt en mag maken om van te leren! Een veelzijdige ‘baan’ binnen je opleiding en een mooie kans om je verder te kunnen ontwikkelen in het film vak.

Solliciteren voor de Videonerds kan door je in te schrijven op een van de onderstaande tijd slots op mijn CMD.
Zie link onderaan of log in op MijnCMD -> Hoofdfase -> Digitale inschrijvingen -> Overig -> Sollicitatiegesprekken VIDEONERDS!

TIP:
Neem eerder gemaakt werk mee en bereid je goed voor. Wat zou je willen doen binnen video en film opdrachten? Waar liggen je interesses? Wat wil je leren? Wat kun je al? Waarom ben jij een echte Video Nerd?

LET OP!
Vergeet niet om ook een tweede minor keuze te maken als back-up! Bij de Videonerds kunnen maximaal 12 mensen aan de slag. Vol is vol!

SCHRIJF JE IN
https://www.mijncmd.nl/subscriptions/2115
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS