Nieuwsberichten
Voorlichting studeren buiten Europa
08-03-2018 16:14
Volgende week zijn er twee evenementen met betrekking tot studie in het buitenland.

In de bijlage de poster met informatie in het kort. Hieronder nog een toelichting.

Dinsdag 13 maart is er in de kuil van de kantine een markt van 12:00 tot 14:00.
Hier staan de general managers van de buitenlandse campussen (Bali, Thailand, Zuid-Afrika en Qatar) samen met studenten die daar hebben gestudeerd om meer te vertellen over hun aanbod en ervaringen. Daarnaast is er een nieuwe mogelijkheid, namelijk China. Dit is een pilot en Maureen van der Meche kan hier alles over vertellen.
Uiteraard staan we als International Office hier ook om nog te informeren over exchangemogelijkheden met partners en waar nog plekken voor het komende studiejaar open zijn.

Niet alleen voor studenten interessant, maar ook voor medewerkers die meer willen weten over de mogelijkheden voor studie in het buitenland. Een muziekje en typische hapjes/snacks/snoep uit het buitenland worden verzorgd: letterlijk sfeer proeven dus.

Donderdag 15 maart is er een uitgebreidere voorlichting tussen 13:00 en 17:30 in het voormalig Stenden-gebouw.
Naast een doorlopende markt worden er ook presentaties gegeven onder andere door de general managers van de buitenlandse vestigingen en studenten die daar gestudeerd hebben. Zie op de poster de indeling van voorlichtingen per onderwerp/land.

We hopen jullie en/ of jullie studenten volgende week te mogen begroeten. En natuurlijk: stuur de informatie gerust door.

Zie ook onze eigen Facebookgroup:

https://www.facebook.com/groups/CMDInternationaliseringLeeuwarden/
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS