Nieuwsberichten
Dutch Digital Day 2018 - Enorme korting voor studenten!
14-05-2018 12:18
Hierbij informatie over de Dutch Digital Day 2018 op vrijdag 29 juni a.s. in Undercurrent in Amsterdam. We willen ons enthousiasme niet onder stoelen of banken steken, vandaar deze email!

Meet you on the other side
Het thema van deze editie is 'Meet you on the other side'. Achter iedere grotere verandering schuilt grote nieuwsgierigheid en leiderschap. Dit wordt aangejaagd door een geheime kracht. Veranderaars, vernieuwers en oplossers werken achter de schermen. En 1x per jaar is het tijd om te schitteren, te delen en te applaudisseren. 29 juni 2018 is het Dutch Digital Day! Geen verhalen over trends, maar een dag van inspiratie, innovatie, en ontredderend mooie toepassingen van o.a. digital.

Sprekers
  • Nell Watson neemt ons mee in de toekomst van intelligente machines die behoeften, overtuigingen en normen & waarden van de mensheid beginnen te begrijpen. Dit biedt enorme kansen en een revolutie in de manier waarop ethische analyses en transacties kunnen plaatsvinden. Ontdek hoe we deze fuzzy aspecten van de 'mensheid' het beste geprogrammeerd kunnen worden in machine-intelligentie.
  • Niemand minder dan Antonio Fernandez a.k.a. King Tone zal zijn bijzondere verhaal doen over zijn leven als voormalig leider van één van de meest beruchte bendes van de Bronx: The Latin Kings (7.000 leden). Hij realiseerde de rebranding van een georganiseerd misdaadsyndicaat naar een politieke beweging, vechtend voor sociale rechtvaardigheid voor onderdrukte Latijns-Amerikaanse gemeenschap.
  • Arno Wielders van Mars-One ons mee de ruimte in. Volgens Arno leven we over 12 jaar als gemeenschap op Mars. Zijn ambitie om dit op zeer korte termijn ter realiseren is volgens hem realiseerbaar en het traject dat zij doorlopen heel inspirerend. De grote vraag is natuurlijk: “ga jij mee?!”
  • Léon Spikker van Studio RAP neemt ons mee in architectuur nieuwe stijl. Zij produceren alles met robots.
  • Rogier Wieland is een stop motion meester! Hij wordt door wereldwijde merken benaderd of hij als-je-blieft met hun wil werken. Daarnaast is hij bezig met een eigen crowdsourcing project wat bijzonder leerzaam en inspirerend is. Check www.rogierwieland.nl en neem een kijkje in de keuken.
  • Arnoud Bourdrez is advocaat en schrijver van het boek “Think like a lawyer, don’t act like one”. Hij zal ons op zeer amusante wijze meenemen in wat een conflict is en hoe je hiermee omgaat.
  • Vera de Pont heeft tot doel gesteld het productieproces in de mode te veranderen door nieuwe tools en technologieën in te zetten waardoor het mogelijk is als klant mee te ontwerpen en personaliseren zonder dat er überhaupt een naald en draad gebruikt wordt.
  • Thijs van Vuure (a.k.a. The Birdman) zal ons allemaal in zijn passie voor vogels meenemen. Sterker nog, wij zullen allemaal als een vogel klinken .
  • De dag wordt dit jaar gemodereerd door niemand minder dan Jim Stolze.

Korting voor studenten:
Voor studenten geldt een speciale korting: jij betaalt €24,20,- per ticket ipv €170,- per regulier ticket. De prijs is inclusief drinken en eten en je gaat gegarandeerd geinspireerd naar huis na alle talks en een gezellige borrel waar je makkelijk veel mensen uit het vak spreekt.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS