Nieuwsberichten
Minormarkt, Stagevoorlichting & Semesterkeuze
01-10-2018 21:25
Belangrijke momenten voor in je agenda!
  • NHL Stenden Minormarkt - donderdag 11 oktober 12:00 - 14:00 @ centrale hal
  • Stagevoorlichting - maandag 19 november 10:00 (B0075)
  • CMD Semesterkeuze - woensdag 21 november @ mijncmd.nl


NHL Stenden Minormarkt - Donderdag 11 oktober
Welke CMD-minor ga jij volgen in het tweede, derde of vierde jaar? Wil jij je specialiseren in een bepaald vakgebied of zoek je verdieping buiten CMD? Misschien denk je eraan om te studeren aan een andere hogeschool in Nederland, of wil je graag over de landsgrenzen kijken? Kom dan volgende week donderdag 11 oktober van 12.00 - 14.00 uur naar de Minormarkt in de Centrale Hal.

Tijdens de Minormarkt kun je je laten informeren over de verschillende minors en studiemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:
  • een verdiepende minor waarin je je verder gaat specialiseren;
  • een NHLStenden-breed minorprogramma waarin je de mogelijkheid krijgt over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken door een minor van een andere opleiding te volgen;
  • een minor aan een andere hogeschool dan de NHLStenden. Dit geldt overigens alleen voor hogescholen die zijn aangesloten bij Kies Op Maat (http://www.kiesopmaat.nl)
  • stage- en studiemogelijkheden in het buitenland.
  • Meer weten over de markt? Check de pagina op MijnNHL (https://www.mijnnhl.nl/minormarkt)

Stagevoorlichting - Maandag 19 november om 10:00 uur (locatie volgt nog)
Binnenkort sta je wellicht voor de keuze: of het komend semester nog een minor volgen of het komend semester op stage. Hoe werkt dat, stage? Ben ik wel goed genoeg? Waar moet ik heen? Hoe moet je solliciteren en welke bedrijven zijn geschikt voor mij? Kom voor het antwoord op al deze vragen (en meer) naar de stagevoorlichting.

Semesterkeuze - Woensdag 21 november
Op die dag kun je je om 7:00 aanmelden voor de wachtrij op de cmd-site. Daarna kun je naar je minor of je stage. Pas om 10:00 hoef je je keuze door te geven. (Blijf je nog in de propedeuse, dan moet je dat dan ook aangeven. Je leert dan het semesterkeuze-systeem kennen).
Tip: overleg tevoren met je mentor over de voorkeur voor een minor. Maar bedenk ook dat er een beperkt aantal plekken is binnen de CMD-minors. Uiteraard kun je aan al je competenties werken binnen de verschillende opleidingen.

Succes met kiezen!

PS. heb je vragen over dit bovenstaande? Informeer dan eerst bij je mentor! Een uitgebreidere mail over de procedure van de semesterkeuze volgt begin november. Ook volgt dan meer informatie over de verkorte minor.

Commissie Semesterkeuze
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS