Nieuwsberichten
Voorinschrijving Concepting
13-11-2018 16:44
De minor Concepting is ieder half jaar een geweldige keuze. De stevige focus op persoonlijk leiderschap zorgt binnen deze minor voor een fantastische ervaring*. Het is een unieke kans om naast partner/clusteropdrachten aan je eigen droomproject te kunnen werken*. De minor is echter zo populair dat we ieder semester moeten werken met een wachtlijst. Daar gaan we iets aan veranderen.

Wij willen ons best doen om alle CMD-ers de kans te bieden de minor Concepting één keer te kunnen laten volgen. Daarvoor veranderen we de inschrijfvoorwaarden van de minor Concepting. Heb je de minor niet eerder gevolgd dan krijg je voorrang. Door te werken met een voorinschrijving kunnen wij dit in goede banen leiden.

Praktisch:

Wil je de Minor Concepting volgen? Schrijf je dan in tussen dinsdag 13 november en maandagavond 19 november via: https://www.mijncmd.nl/subscriptions/subscribable/2205 (wellicht moet je eerst inloggen voordat deze link werkt)

Bij een overinschrijving wordt er geloot en krijgen studenten die Concepting nog niet eerder hebben gevolgd voorrang. De uitslag volgt op dinsdag 20 november, zodat je de dag erna (bij de semesterkeuze) eventueel nog een nieuwe keuze kunt maken.

Hartelijke groet,

Wander, Michel & Sarah

Minor Concepting

*PS Meer weten? Check alvast ons manifest via: https://www.notion.so/minorconcepting/Manifest-Minor-Concepting-41edbc68ad5b462aaeae05af9091970c
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS