Nieuwsberichten
Voorinschrijving Minor Concepting (voor vr 21 mei 11:00)
17-05-2021 18:44
De minor Concepting is ieder half jaar een geweldige keuze. De stevige focus op Persoonlijk Creatief Leiderschap zorgt binnen deze minor voor een fantastische ervaring*. Het is een unieke kans om - naast partner/clusteropdrachten & binnen de gestelde kaders - aan je eigen droomproject te kunnen werken*. De minor is echter zo populair dat we ieder semester moeten werken met een wachtlijst.
Minor GIST heeft nog enkele plaatsen beschikbaar!
02-12-2020 10:36
Het nieuwe semester staat voor de deur (februari 2021) en als het goed is heeft elke CMD student zich inmiddels ingeschreven. Echter, de externe minor GIST van NHL Stenden heeft nog enkele plekken beschikbaar voor CMD-ers, dus als je nog wilt switchen is dit je kans!
Aanmelden voor een CMD-minor NIET via Progress
03-03-2020 12:26
Mail over aanmelding minor buiten CMD, binnen NHLStenden -> via Progress
Een groot aantal CMD-studenten heeft op 28 februari een mail ontvangen over het inschrijven voor een externe minor binnen NHLStenden. Dit doe je alleen (cq. dit moet je doen) als je van plan bent om in het komende studiejaar (sep '20 - jun '21) een externe minor te volgen binnen NHL-Stenden. Dit doe je niet als je een reguliere CMD-minor gaat volgen. Aanmeldingen via Progress van CMD-ers voor onze eigen minors worden door ons genegeerd. Daarvoor gebruik je de CMD-semesterkeuze van woensdag 20 mei.

CMD Semesterkeuze - Woensdag 20 mei -> via CMD-site
Ga je het komende studiejaar een minor volgen binnen CMD dan meld je je aan via de reguliere Semesterkeuze op de mijncmd.nl website. Op die dag kun je je om 7:00 aanmelden voor de wachtrij op de cmd-site en vanaf 10 uur een keuze maken.

Heb je vragen over dit bovenstaande? Informeer dan eerst bij je mentor! Een uitgebreidere mail over de procedure van de semesterkeuze volgt begin mei. Ook volgt dan meer informatie over de verkorte minor.
intro Art 'n' Sound
29-08-2019 13:24
Dear students,
1 2 3 4 5 6