Nieuwsberichten
Meelopen met je stagiair?
27-02-2014 08:38
De redactie van NHL personeelsmagazine XPERS is op zoek naar docenten die een dagdeel willen meelopen bij een stagebedrijf. Ben jij stagebegeleider, ga je binnenkort op bedrijfsbezoek en lijkt het je leuk om te ervaren welke werkzaamheden de student daar precies doet? Informeer dan of je een dagdeel kunt meelopen met de stagiair. Wij zorgen voor een fotograaf ter plekke en na het bezoek wordt je samen met de stagiair geïnterviewd over je bevindingen. Wat volgt is een mooi artikel in XPERS. Kan je zo’n bedrijfsbezoek vóór 15 maart inpassen in je agenda, laat het ons weten via XPERS@nhl.nl.

Heb je belangstelling maar kan je niet op korte termijn? Laat het ons ook weten, dan plannen we dit in voor een volgende editie van XPERS.
Voor het tot stand komen van XPERS werken we samen met redactiebureau LVB Networks en fotograaf Henri Vos. Beide absolute professionals in hun vak. Een journalist van LVB zal jou interviewen en Henri Vos komt op de stageplek langs voor de fotografie.
Wie wordt de baas van CMD? Beslis mee!
08-11-2012 15:14
CMD is op zoek naar een nieuw afdelingshoofd. Omdat het belangrijk is wie er aan het roer van CMD komt te staan willen wij graag de studenten bij deze keuze betrekken.