Nieuwsberichten
Gezocht: handige Harry voor het maken van website MFC ‘It Kattehûs” te Jirnsum
19-06-2019 15:47
Wij (het bestuur van MFC “It Kattehûs” ) zoeken een student die ons kan helpen met het bouwen van een website welke makkelijk te onderhouden is (voorkeur voor Wordpress). Eventueel in combi met het opzetten van een nieuwe huisstijl.
Het MFC is een multifunctioneel centrum met een 3 -tal zalen welke wij verhuren, daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten voor jong en oud en bieden wij onderdak aan een peuterspeelzaal, soos en verschillende maatschappelijke clubs.
Wij denken zelf aan de periode september – december 2019 voor het maken van de website.
Vergoeding: € 250 euro
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Helma Kalsbeek-Peterse, mailadres: helma.kalsbeek-peterse@nhl.nl (managementassistente academie Economics & Logistics)
Looking for an opportunity in a challenging project? Keep on reading…
10-04-2019 09:38
We, Enactus NHL Stenden, are looking for people who would be interested in working on a project. The idea is to develop an educational application for the people living in Haiti. We are a team consist of six ambitious students.
Gezocht: cartoonist voor het manuscript ZOU’T?
28-02-2017 15:14
Gezocht:
cartoonist voor het manuscript ZOU'T?
Wat bijverdienen??
31-01-2017 09:20
Voor vrijdag 10 februari ben ik, (freelance actrice/muzikant) Ella de Jong (30), gevraagd om een avond voor vrijwilligers van de Titus Brandsma Parochie te organiseren en presenteren.
Deze avond wil ik de vrijwilliger laten ‘zien’ hoe belangrijk hij/zij is voor het geheel en daar heb ik jou bij nodig!!
Kan jij dit:
1 2