Nieuwsberichten
Zakcentje bijverdienen??
16-06-2021 10:59
Hi en Hallo,
Wij zoeken: Iemand die het technische deel van een simpele website kan maken om van daaruit een blog te starten.
Wij zijn:
• Rob, 24 jaar, Ecologiestudent en milieuactivist
• Wytske, 67 jaar, was 35 jaar werkzaam als leider van groepen bij diverse milieuorganisaties
We kennen elkaar al lang en waarderen en respecteren elkaars expertise en ervaring. We willen ons denken en onze ervaring delen over waar we zien wat er mis gaat en hoe we daar als individu en in samenwerking met anderen iets aan kunnen doen.
50 euro voor je portfolio
26-02-2020 16:39
50 Euro is de minimale vergoeding, die wij bieden aan studenten die 1 of meerdere werken uit hun portfolio beschikbaar stellen voor een samenwerking met ons, VideoDesign.online. VideoDesign.online is gespecialiseerd in het verzorgen van online video en webdesign. Ons bedrijf bestaat uit 11 websites, die elk zijn gewijd aan een specifiek videoproduct. Om ons dienstenpakket uit te breiden, zoeken wij samenwerking met studenten die ervaring hebben in het maken van producties als:
- Virtual Reality VR
- Augmented Reality AR
- 360 graden video
- Animatie
- Deepfake video
- Et cetera et cetera.
Kortgezegd: Iedereen die een mooie praktijkvideo heeft gemaakt op de kruising van video enerzijds en computers/internet anderzijds, roepen we op om contact met ons op te nemen. Als het klikt, dan bouwen wij een speciale website voor jouw product. Mochten opdrachtgevers zich dan melden voor jouw specifieke videoproduct, dan gaan we uiteraard samen aan de slag om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant.
Geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje, met daarbij een link naar je werk(-en) en eventueel je LinkedInprofiel naar mail@videodesign.online. Voor vragen kun je uiteraard ook bellen of appen, het nummer is (06) 18946774. Graag zie ik je reactie binnen 2 weken verschijnen. Alvast bedankt!
Gezocht: handige Harry voor het maken van website MFC ‘It Kattehûs” te Jirnsum
19-06-2019 15:47
Wij (het bestuur van MFC “It Kattehûs” ) zoeken een student die ons kan helpen met het bouwen van een website welke makkelijk te onderhouden is (voorkeur voor Wordpress). Eventueel in combi met het opzetten van een nieuwe huisstijl.
Het MFC is een multifunctioneel centrum met een 3 -tal zalen welke wij verhuren, daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten voor jong en oud en bieden wij onderdak aan een peuterspeelzaal, soos en verschillende maatschappelijke clubs.
Wij denken zelf aan de periode september – december 2019 voor het maken van de website.
Vergoeding: € 250 euro
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Helma Kalsbeek-Peterse, mailadres: helma.kalsbeek-peterse@nhl.nl (managementassistente academie Economics & Logistics)
Looking for an opportunity in a challenging project? Keep on reading…
10-04-2019 09:38
We, Enactus NHL Stenden, are looking for people who would be interested in working on a project. The idea is to develop an educational application for the people living in Haiti. We are a team consist of six ambitious students.
1 2 3