Nieuwsberichten
Filmweek CMD/Theater (3 t/m 6 feb. 2015)
14-12-2014 20:58
Van dinsdag 3 t/m vrijdag 6 februari 2015 zal de minor Crossmedia voor de derde keer een filmweek organiseren in samenwerking met de opleiding Docent Theater. De opzet van de week is onveranderd; in 4 dagen tijd maak je in een interdisciplinair team waarin studenten van de opleiding CMD en Docent Theater zitten een film die op vrijdag gepresenteerd wordt voor een jury. De hele week zal onder leiding staan van professioneel filmregisseur Tonnie Dinjens.

De week zal gaan over samenwerking, hard werken, stressen om de deadline te halen, dingen doen die je niet eerder deed en nog veel meer. Dus het zal een uitdaging zijn waarbij je uit je comfortzone moet komen! Maar uiteindelijk kun je wel met de prijs voor de beste film naar huis gaan.

Er zal gewerkt worden met 4 tot 5 gelijkwaardige teams van tussen de 8 en 10 mensen. CMD stelt apparatuur beschikbaar in de vorm van een Canon 5D en toebehoren.

Er zal een gemeenschappelijk kickoff plaatsvinden op dinsdag 3 februari om 9 uur 's ochtend en we eindigen op vrijdag 6 februari rond de klok van 17 uur met een borrel. In de rest van de dagen bepaal je met je team hoe je aan het werk gaat. We gaan er van uit dat als je mee doet je op die vier dagen in ieder geval overdag (9-17 uur) beschikbaar bent voor dit project.
Alle CMD studenten mogen meedoen waarbij in het geval van overschrijving studenten van de de minor Crossmedia voorrang hebben. Voor de Crossmedia-studenten valt deze week ook precies in de week voorafgaand aan de start van de minor Crossmedia op maandag 9 februari 2015.

Als er nog vragen zijn kun je die mailen naar Protected email address
Er kunnen zich maximaal 20 studenten inschrijven dus wees er snel bij!
Je kunt je met de volgende link inschrijven:
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS