Nieuwsberichten
Upstart Festival - maandag 15 juni van 13:00 tot 17:00uur
27-05-2015 16:55
Ga je binnenkort stagelopen of afstuderen en ben je op zoek naar (afstudeer)stages en banen of wil je alvast verder kijken dan je afstuderen en CMD? Kom dan maandag 15 juni van 13:00 tot 17:00uur naar Upstart Festival.
Upstart festival is het eerste festival in Leeuwarden dat multimediale studenten van CMD, startups en regionale bedrijven bij elkaar brengt. Het decor voor Upstart Festival? De ‘oude smederij’ van het creatieve bolwerk Blokhuispoort in Leeuwarden.


Wat kun je verwachten? Af en toe een pitch op een zeepkist, inspirerende workshops en een doorlopende banenmarkt aangeboden door creatieve bedrijven en startups. Je kunt een festivalsfeer verwachten met vinyl dj's, food & drinks, zo laten we alle ruimte voor een ongedwongen manier van kennis maken met elkaar.

We zijn heel nieuwsgierig naar wat er gebeurt als we studenten en bedrijven in een andere setting bij elkaar brengen. We hopen ook jullie nieuwsgierigheid gewekt te hebben. Ga voor je gratis tickets naar: http://upstartfestival.eventbrite.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het programma of actuele informatie ontvangen, check dan onze facebookpage: https://www.facebook.com/events/1603916736491660/

We zien jullie graag op het festival!
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS