Nieuwsberichten
Gratis naar het Cross Media Congres 2016
09-03-2016 15:33
Beste studenten,

Het Cross Media Congres is een jong congres dat in 2016 voor de derde keer wordt georganiseerd.

Dit congres is het enige cross media congres in Nederland – juist in het leven geroepen omdat geen enkel ander congres dit belangrijke thema centraal stelt.

In de nog jonge traditie van dit congres hebben we al tal van topsprekers mogen ontvangen, waaronder Pim van der Feltz – CEO Google Nederland, Peter de Mönnink, CEO Sanoma | SBS en Geert-Jan van der Snoek, CEO TMG.

Natuurlijk bouwen we ook dit jaar aan een lijst met topsprekers, waaronder Bert Habets – CEO RTL Nederland, Georgette Schlick, CEO Blue Circle en Marc de Vries, CEO Twitter Benelux.

Op 20 april peilen we de stand van cross media in Nederland. En niet alleen dat, het congres biedt volop gelegenheid tot netwerken op het hoogste niveau.

Wegens groot succes organiseren wij ook dit jaar weer de Startup Competitie – vorig jaar deden 40 startups aan deze competitie mee. Nieuw is de Tech Innovation Experience.

Wie graag congressen bezoekt om op het gemak weg te doezelen op het monotone geluid van presentaties waar geen einde aan komt, moet voor het Cross Media Congres vooral geen kaart kopen.

Wie actief wil netwerken, echt deel wil nemen, zich in een dynamische setting in een afwisselend programma op de hoogte wil stellen van de beste cases en de nieuwste ontwikkelingen in cross media, kan daarentegen deelname zeker overwegen.

Hier kan je nog meer informatie vinden en je aanmelden:

http://www.nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/Studenten-uitgenodigd-om-zich-aan-te-melden-voor-gratis-deelname-Cross-Media-Congres-2016.html
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS