Nieuwsberichten
inspiratielab dinsdag 19 april
18-04-2016 08:54
Komende dinsdag (19 april) is er weer Inspiratielab! Iedereen is welkom in het theater, van 12.00 tot 13.00 uur. Loop gewoon binnen en laat je inspireren!

Dit keer is het een sharingsessie, waarbij de volgende twee CMD studenten komen sharen:

Jouke van Til, tweedejaars student CMD, heeft het afgelopen semester als sateliet-project een korte film gemaakt genaamd "BELANGRIJK". Een project dat als doel heeft om nadruk te leggen op de steeds groter wordende rol van mobieltjes in onze samenleving. Benieuwd naar de film en hoe dit soort project binnen deze studie passen? Kom langs!

Tim van Waveren Hogervorst, eerstejaars student CMD, heeft na het behalen van zijn havo diploma een tussenjaar genomen en is in dit jaar naar Zimbabwe en Zuid-Afrika geweest om daar deel te zijn van twee vrijwilligersprojecten. Hij is hier in totaal 4,5 maand geweest. Bij terugkomst wist hij echter nog niet goed wat hij wilde studeren en besloot daarom nog een tussenjaar te nemen en te gaan backpacken. Ook dit avontuur duurde 4,5 maand. Tim wil jullie graag wat vertellen over het voorbereiden van zo'n reis en de ervaringen die hij rijker is . Daar komt bij dat hij ook graag laat zien dat het reizen/backpacken op bepaalde gebieden goed te vergelijken is met de competenties waarmee de student te maken heeft op CMD.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS