Nieuwsberichten
stage Londen Sound engineer
09-05-2016 15:27
https://www.intervoiceover.com/nl/Vacature-Junior-Sound-Engineer-Amsterdam

Vacature Junior Sound Engineer – Amsterdam

Opgericht in 1998 is Inter Voice Over uitgegroeid tot één van de toonzettende stemmenbureau’s binnen Europa. Wij bemiddelen in de vraag naar nationale en internationale stemmen voor audiovisuele producties zoals radio en TV commercials, tekenfilms, bedrijfspresentaties en telefoniediensten.

In onze eigen geluidsstudio realiseren wij daarnaast voor een deel van onze klanten de gewenste audioproducties. Tot onze klanten behoren niet alleen wereldmerken als Sony, Coca Cola, Hewlett Packard, Disney, EA Games, Mc Donalds en Bacardi maar ook kleine onafhankelijke producenten en reclamebureaus.

Ons jonge en ambitieuze team werkt in hartje Amsterdam Centrum met een enorme passie en gedrevenheid binnen een informele werksfeer. Met een “can do” attitude gaan we tot het maximaal mogelijke voor onze klanten en niets minder dan dat.

Per direct zijn wij op zoek naar een junior geluidstechnicus voor ca. 3-6 dagen per maand. In deze functie houd je je vooral bezig met het opnemen van ervaren en aankomende stemmen voor het actueel houden van ons stemmenbestand. Ook realiseer je een klein deel van de opnames voor onze klanten, van bedrijfsfilms tot multimedia producties.

Wij vragen:

Een geluidstechnicus met evaring met ProTools en het regisseren en werken met stemmen. Deze ervaring kan aangeleerd zijn door bijvoorbeeld het werken bij een lokale omroep of via een cursus als de SAE of een HBO / Universitaire opleiding.
Daarnaast heb je gevoel voor humor, verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een communicatief sterk extravert persoon.
Je woont in Amsterdam en naast Nederlands beheers je de Engelse taal uitstekend omdat wij ook met niet Nederlandstalige stemmen werken.
Wij bieden:

Een unieke kans om een opstap te maken in je carriere.

Herken je het bovenstaande jezelf in profiel?

Stuur dan je CV, motivatiebrief met een salarisindicatie en je foto naar Jobs@intervoiceover.com.Je kunt deze richten aan Liliane Goudriaan.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS