Nieuwsberichten
Morgenochtend Semesterkeuze
23-05-2016 20:43
Morgenochtend is de semesterkeuze. De wachtrij gaat open om 7:00, keuze maken vanaf 10:00.
https://www.mijncmd.nl/semesterchoices/showset/23


(Meer informatie over de semesterkeuze vind je in je e-mail).

Plek in wachtrij
Nadat je om 7 uur bent ingelogd krijg je te zien hoe laat je een keuze mag maken. Je kunt je verbinding tijdelijk verbreken tussen 7:00 en 10:00. Maak wel op het aangegeven tijdstip je keuze. Anders neemt iemand anders je plaats in de wachtrij in.

Twee vragen tijdens semesterkeuze
Tijdens het inschrijfproces vind je als eerste een dropdown meu over de wens voor minoren - wanneer er geen limieten zouden zijn. Deze vraag stellen wij om de actuele wens in kaart te brengen. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Pas na de wachtrij kun je - aan de hand van de nog beschikbare plekken - je keuze maken (in de tweede dropdown). Staat de keuze er niet meer tussen, dan zijn er geen plekken meer beschikbaar binnen die minor. Je zult dan een andere keuze moeten maken.

Dus:
- Eerste dropdown: welke keuze zou je maken als er geen limiet zou zijn
- Tweede dropdown: wat is je semesterkeuze voor het komend jaar (opties die er niet meer tussenstaan zijn niet meer beschikbaar).

Technische problemen
Mochten er zich tijdens de inschrijfsessie toch nog technische problemen op de CMD-site voordoen; meld dit dan - eventueel vergezeld van screenshots - bij OSB Zuid (osbzuid@nhl.nl).

Succes met kiezen!

Commissie Semesterkeuze
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS