Nieuwsberichten
CMD zoekt content creator (schrijver/beeldmaker)
24-01-2017 13:33
CMD zoekt content creator (schrijver/beeldmaker)

CMD gelooft in het delen van toffe dingen en het vertellen van verhalen. Zowel binnen de opleiding als daarbuiten willen laten zien waar wij als opleiding voor staan en waar onze docenten en studenten in geloven. Denk aan mooie studentenprojecten, rare initiatieven, maar ook aan relevante kennis van onze partners (of gewoon moois wat we tegenkomen).

Daarom zetten we als opleiding een redactie op voor content (tekst en beeld) voor onze communicatiekanalen: social, website, mailchimp etc. en hiervoor zijn we op zoek naar goede content creators.

Pas jij bij ons?
Typ je sneller dan je praat of schiet je sneller dan je schaduw? Weet jij altijd alles als eerste? En vind je contact maken ook nog leuk om te doen? Wij zijn op zoek naar inspirerende, gedreven en veelzijdige content creators voor onze nieuw op te zetten redactie.

Je rol
Als content creator ben je volwaardig lid van de redactie. En… omdat de redactie gloednieuw is, kun je deze mee helpen vormgeven. Je hebt een brede interesse in alles wat multimedia heet. Je draagt zelf items aan. Deze gaan over alles op het snijvlak van multimedia. Daarnaast hebben wij een lijst met noodzakelijke onderwerpen die we onderling verdelen. We vergaderen tweewekelijks. Je gaat er af en toe op uit om interviews te houden en verslag te doen.

Wat je gaat doen:
- Je maakt content over ontwikkelingen in het vakgebied
- Je houdt interviews met studenten en partners waar we mee samenwerken
- Je bezoekt events en maakt daar items over
- Bijdragen aan het profileren van de opleiding
- Koersbepaling en ontwikkeling van de redactie en CMD-Leeuwarden.nl


Wat we van je vragen:
- Ervaring met het schrijven van teksten of het maken van beeld.
- Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied
- Affiniteit met de meer ‘journalistieke' kant van ons vak is een pré

Wat we bieden:
Je wordt niet betaald, maar gaat toffe dingen doen. Daarnaast staat deze werkervaring goed op je CV. Je kunt jezelf ontwikkelen binnen CMD èn je bouwt een netwerk op binnen het werkveld. Daarnaast ontvang je feedback van ervaren makers waardoor jij je verder kunt ontwikkelen.

Procedure:
Je kunt reageren tot 1 februari 2017 door middel van een motivatiebrief. Naast je brief vragen we je ook om (een van de volgende twee):
1. een artikel te schrijven van ongeveer 500 woorden over een multimediaal onderwerp
2. een beeldverslag (foto/video) te maken van een event (30-60 seconden)

Reageren:
Nadere informatie kan worden verkregen bij Jolanda Postma, tel. 06 – 485 939 57. Belangstellenden kunnen hun sollicitatie én artikel per mail indienen bij Jolanda.postma@nhl.nl.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS