Nieuwsberichten
Stageterugkomdag op dinsdag 24 maart!
04-03-2020 10:56
Hoezee! Onze huidige stagiairs komen dinsdag 24 maart weer op visite!
Dol enthousiast gaan ze vertellen over hun stageplek. Bij zijn is meemaken!


Ben je:
Stagiair? Dan kom je gezellig de hele dag op bezoek. We beginnen de ochtend om 10:00 uur met een besloten bijeenkomst in het Theater. Daarna ga je om 12:00 uur lunchen met je stagedocent op een nader te noemen locatie. Om 13:00 uur sharp starten de presentaties, en komen je docent en geïnteresseerde studenten bij je kijken. Bereid het dus goed voor, neem visitekaartjes mee en start op precies het aangegeven tijdstip! Na 14:00 uur is je terugkomdag officieel ten einde maar ben je van harte welkom je oude minor eens een bezoekje te brengen. Topdag!

Docent? Dan mag je om 12:00 uur aanschuiven bij je stagiair(s) voor de welbekende krokettenlunch. Tot 14:00 uur kijk je bij de stagiairs naar hun presentaties waar ze hun hart en ziel voor jou inleggen. Daarna ben je weer vrij om je overige werkzaamheden te vervullen.

Student? En wil je nog op stage of gaan afstuderen bij een bedrijf? Je bent van harte welkom om om 13:00 uur sharp te gaan kijken bij alle presentaties. Let op: het gaat vlot, en choose wisely! Om 14:00 uur duik je met je projectleden weer je eigen minor in.

Tot dan!
Vragen? stagecmd@nhl.nl
Let op: meer informatie volgt tzt per mail.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS