Nieuwsberichten
Stageterugkomdag op dinsdag 24 maart!
04-03-2020 10:56
Hoezee! Onze huidige stagiairs komen dinsdag 24 maart weer op visite!
Dol enthousiast gaan ze vertellen over hun stageplek. Bij zijn is meemaken!
1e stagevoorlichting op woensdag 11 maart! Komt allen!
04-03-2020 10:50
Awesome! Ook dit semester gaan we weer los! Wil jij alles weten over je toekomstige stage? Kom dan naar de stagevoorlichting!
Woensdag 11 maart om 13:00 uur in B0089. Tot dan!
Aanmelden voor een CMD-minor NIET via Progress
03-03-2020 12:26
Mail over aanmelding minor buiten CMD, binnen NHLStenden -> via Progress
Een groot aantal CMD-studenten heeft op 28 februari een mail ontvangen over het inschrijven voor een externe minor binnen NHLStenden. Dit doe je alleen (cq. dit moet je doen) als je van plan bent om in het komende studiejaar (sep '20 - jun '21) een externe minor te volgen binnen NHL-Stenden. Dit doe je niet als je een reguliere CMD-minor gaat volgen. Aanmeldingen via Progress van CMD-ers voor onze eigen minors worden door ons genegeerd. Daarvoor gebruik je de CMD-semesterkeuze van woensdag 20 mei.

CMD Semesterkeuze - Woensdag 20 mei -> via CMD-site
Ga je het komende studiejaar een minor volgen binnen CMD dan meld je je aan via de reguliere Semesterkeuze op de mijncmd.nl website. Op die dag kun je je om 7:00 aanmelden voor de wachtrij op de cmd-site en vanaf 10 uur een keuze maken.

Heb je vragen over dit bovenstaande? Informeer dan eerst bij je mentor! Een uitgebreidere mail over de procedure van de semesterkeuze volgt begin mei. Ook volgt dan meer informatie over de verkorte minor.
50 euro voor je portfolio
26-02-2020 16:39
50 Euro is de minimale vergoeding, die wij bieden aan studenten die 1 of meerdere werken uit hun portfolio beschikbaar stellen voor een samenwerking met ons, VideoDesign.online. VideoDesign.online is gespecialiseerd in het verzorgen van online video en webdesign. Ons bedrijf bestaat uit 11 websites, die elk zijn gewijd aan een specifiek videoproduct. Om ons dienstenpakket uit te breiden, zoeken wij samenwerking met studenten die ervaring hebben in het maken van producties als:
- Virtual Reality VR
- Augmented Reality AR
- 360 graden video
- Animatie
- Deepfake video
- Et cetera et cetera.
Kortgezegd: Iedereen die een mooie praktijkvideo heeft gemaakt op de kruising van video enerzijds en computers/internet anderzijds, roepen we op om contact met ons op te nemen. Als het klikt, dan bouwen wij een speciale website voor jouw product. Mochten opdrachtgevers zich dan melden voor jouw specifieke videoproduct, dan gaan we uiteraard samen aan de slag om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant.
Geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje, met daarbij een link naar je werk(-en) en eventueel je LinkedInprofiel naar mail@videodesign.online. Voor vragen kun je uiteraard ook bellen of appen, het nummer is (06) 18946774. Graag zie ik je reactie binnen 2 weken verschijnen. Alvast bedankt!
... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ...