Nieuwsberichten
Dutch Design Week, hét inspirerende design event
08-10-2018 13:20
Dutch Design Week, hét inspirerende design event, is eind oktober weer terug in Eindhoven. En digital mag hier natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag 26 oktober a.s. organiseren wij van 09.00 - 11.00 uur een (gratis) ontbijtsessie waar vooruitstrevende digitale bureaus jullie mogen ontmoeten. Deze sessie is in het MU in Eindhoven, waar tijdens Dutch Design Week een hele toffe expositie is.

In totaal zullen er 10 tafels zijn en per tafel een ander thema. Bureaus als onder andere Kaliber en Resoluut zullen allemaal een bepaald expertise in digital beetpakken rondom het thema: Ethiek. Iedere 15 minuten wisselen de bureaus van tafel. Zo weet je zeker dat je alle top digitale bureaus gehoord en gesproken hebt!

VPRO Medialab: Home.Smart.Home
Dit jaar werken we samen met VPRO medialab en zij zullen de ochtend openen met een video producer die een jaar lang heeft gewerkt aan het thema home.smart.home. Zijn korte film heeft de titel: ALEX

In de jaren ‘70 ontvangt Peter de eerste primitieve uitgave van de slimme speaker: ALEX. ALEX is in werkelijkheid een persoon verstopt in een kast die alles in de gaten houdt wat zijn baas uitvoert en deze informatie doorverkoopt. Op het moment dat Peter een hartaanval krijgt staat de 'slimme speaker' voor een moreel dilemma; kijkt hij toe of grijpt hij in en onthult zijn identiteit?

Ontbijten jullie mee? Geef je dan snel op bij Dutch Digital Agencies, want het aantal plaatsen is beperkt! Opgeven kan via info@dutchdigitalagencies.com.

Hartelijke groet,
Dutch Digital Agencies
Anne, Sabine & Annemieke

P.S.: wil je na afloop de expositie bekijken, dan kan dit natuurlijk!
P.P.S.: naast een heerlijk en uitgebreid gratis ontbijt krijgen jullie ook een toegangsticket voor Dutch Design Week
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS