Nieuwsberichten
50 euro voor je portfolio
26-02-2020 16:39
50 Euro is de minimale vergoeding, die wij bieden aan studenten die 1 of meerdere werken uit hun portfolio beschikbaar stellen voor een samenwerking met ons, VideoDesign.online. VideoDesign.online is gespecialiseerd in het verzorgen van online video en webdesign. Ons bedrijf bestaat uit 11 websites, die elk zijn gewijd aan een specifiek videoproduct. Om ons dienstenpakket uit te breiden, zoeken wij samenwerking met studenten die ervaring hebben in het maken van producties als:
- Virtual Reality VR
- Augmented Reality AR
- 360 graden video
- Animatie
- Deepfake video
- Et cetera et cetera.
Kortgezegd: Iedereen die een mooie praktijkvideo heeft gemaakt op de kruising van video enerzijds en computers/internet anderzijds, roepen we op om contact met ons op te nemen. Als het klikt, dan bouwen wij een speciale website voor jouw product. Mochten opdrachtgevers zich dan melden voor jouw specifieke videoproduct, dan gaan we uiteraard samen aan de slag om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant.
Geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje, met daarbij een link naar je werk(-en) en eventueel je LinkedInprofiel naar mail@videodesign.online. Voor vragen kun je uiteraard ook bellen of appen, het nummer is (06) 18946774. Graag zie ik je reactie binnen 2 weken verschijnen. Alvast bedankt!


Met vriendelijke groeten,
Eelke Wiegersma
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS