Nieuwsberichten
Deadline nadert Game beurs aanvragen
25-11-2012 20:50
Beste game professioneel,

Bij deze wil ik je er nogmaals op attenderen dat er vanuit het project Level Up weer een nieuwe ronde open is voor het indienen van beursaanvragen. De deadline is maandag 3 december, nog ruim een week dus om aanvragen in te dienen!

Er zijn in totaal 3 beurzen beschikbaar vanuit level Up:
• Studie in het buitenland
• Bezoeken internationaal evenement
• Project materiaal

Op aanvraag vind je flyers en de aanvraagformulieren voor alle drie de beurzen. De tweede en de derde beurs zijn ook voor buitenlandse studenten beschikbaar, daarom is voor deze beurzen tevens een Engelse flyer en aanvraagformulier. Aanvragen kunnen ingediend worden door de formulieren digitaal/hardcopy bij de Taskforce Innovatie Regio Utrecht in te leveren of via het aanmeldingsformulier op de website (http://www.lvlup.nl/projecten/studenten-beurzen.html).

Op dit moment komen de aanvragen voornamelijk uit de regio Utrecht. Het zou heel mooi zijn als er ook uit andere
regio´s aanvragen komen. Bovendien is het een mooie kans voor studenten om hun horizon te verbreden!
Let op: er staan vanuit Level-Up! nog maar twee aanvraagrondes op de planning: december 2012 en mei 2013. Grijp nu dus je kans om studenten hierop te attenderen!

Voor meer informatie en/of vragen kun je bellen op 030-236 3421 of mailen naar karlijn.spoor@taskforceinnovatie.nl .

Ik zie de aanmeldingen graag tegemoet!

Met hartelijke groet,

Karlijn Spoor
Projectondersteuning

Taskforce Innovatie Regio Utrecht
Waterstraat 47
Postbus 48, 3500 AA Utrecht
T: + 31 (0)30 236 3412
F: + 31 (0) 30 231 2804
www.taskforceinnovatie.nlWord lid van ons netwerk: www.linkedin.com/groups?gid=1954940
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief: www.taskforceinnovatie.nl/newsletter/subscribe
Werkveld dag Crossmedia
24-11-2012 07:44
Op maandag 26 november organiseert de minor Crossmedia een werkveld dag. Tijdens deze dag kun je kennismaken met een aantal bedrijven en ZZP'ers die werkzaam zijn in het crossmedia-werkveld. Je kunt er ideeën op doen voor je project, maar ook oriënteren als je binnenkort op stage gaat. De dag is voor alle studenten van CMD toegankelijk en zal worden gehouden in het lokaal van de minor Crossmedia H3.048
Vrijstellingen
22-11-2012 07:57
Op dit moment zijn alle vrijstellingen verwerkt van de formulieren die tot nu toe zijn ingevuld door Alice ter Veld en bij mij zijn ingeleverd.
Je kunt je lijst controleren op www.educator.nhl.nl als je merkt dat de lijst niet compleet is of er klopt iets niet, kom dan even bij mij langs.
Je kunt hier vinden OSB Zuid D3.040 (Anette Bouma)
Woensdag design bij !nspiratieLab
19-11-2012 08:24
Na een pauze ivm assessmentweken e.d. gaat !nspiratieLab weer van start! Woensdag 21 november aanstaande om 12 uur in het theater met als thema: Design als een kind.

Kunstenaar Machiel Braaksma kijkt op een heel eigen manier naar vormen. Door te associëren met bestaande materialen komt hij tot nieuwe vormen met een nieuwe betekenis. Een boerenkoolstamper, een thermoskan en een kaasrasp worden samen bijvoorbeeld een prachtige locomotief, al blijven ze op zichzelf nog herkenbaar.

Om 12 uur vertelt Machiel over zijn werk, zijn concepten, zijn beelden. Om kwart voor 1 komt er een groep basisschoolkinderen die o.l.v. Machiel nieuwe mogelijkheden bedenken voor bekende dingen. Je kunt meedoen, je kunt ook observeren hoe open en onbevangen kinderen met design omgaan. Blijf zolang je wilt, de lezing duurt drie kwartier, de workshop ook.
Meer informatie over het werk van Machiel Braaksma (de man van Lolkje).