Nieuwsberichten
Skills 21
17-09-2012 10:53
Op 8 oktober vindt het symposium Skills 21 plaats op NHL Hogeschool.
Licht, camera, actie!
13-09-2012 11:06
Ben jij geïnteresseerd in het televisievak?

Kom dan voor een uniek kijkje achter de schermen bij Omrop Fryslân, in het publiek van Need op Freed! Presentator Roelof Lousma neemt in dit live programma met interessante gasten de afgelopen week door.
Gevaren en mogelijkheden van Facebook
10-09-2012 15:12
Donderdagmiddag 4 oktober organiseert Tûmba, in samenwerking met de Thorbecke Academie / NHL Hogeschool en uitgeverij Elikser een bijeenkomst over de kansen en gevaren van Facebook.

Het lijkt alsof we niet meer om Facebook heen kunnen. 7,3 miljoen Nederlanders hebben inmiddels een eigen Facebookpagina. Facebook wordt een steeds belangrijker middel om evenementen aan te kondigen, en om diensten en producten snel en goedkoop onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

Verschillende collega’s bij Tûmba zijn enthousiast over Facebook. Anderen twijfelen. Die twijfel werd groter na lezing van De macht van Facebook / Onweerstaanbaar! van Peter Olsthoorn. Deze internet journalist is een van de sprekers op 4 oktober. Zijn indrukwekkende boek (normale prijs € 29,90) is bij de toegangsprijs inbegrepen. D66 europarlementariër Sophie in’t Veld, die al jaren strijdt voor de bescherming van onze privacy, wordt kritisch ondervraagd door studenten van de Thorbecke Academie.

Het volledige programma van de bijeenkomst vindt u hier.