Nieuwsberichten
Project: Laatste loodjes
12-09-2013 13:38
Voor de studenten die nog de laatste studiepunten moeten behalen: onderzoek, concepting, design en production (op het gebied van programmeren), heb ik een uitdagend project liggen.

Ben je geïnteresseerd in een goed project waar bij je samenwerkt met informatica studenten en studenten elektrotechniek, je op hoog niveau kunt werken en contacten kunt op doen waar je na je studie ook nog wat aan hebt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met 06-48593957 of mail jolanda.postma@nhl.nl.

Het gaat om de ontwikkeling van een concept en prototype van een spel voor jongeren. In het kort: Denk aan de voetbalkooien die in sommige wijken staan. De doelen worden vervangen door panelen met sensoren, de sensoren maken verbinding met je smartphone en internet en daar komt de score te staan.

De bedoeling is dat de games bedacht worden, hier mag je heel creatief mee omspringen. Daarnaast moet er een prototype gemaakt worden. Hier komen de informatica studenten van pas. Het is een mooi project, het dient een maatschappelijk belang. Namelijk: de jeugd achter de computer vandaan halen om lekker te bewegen.

Startdatum project: per direct.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS