Nieuwsberichten
Deelnemers gezocht voor The Light Challenge
08-12-2014 09:27
De Light Challenge is een ontwerpwedstrijd voor studenten om met hun expertise en de input van bewoners/gebruikers, met hulp van partnerbedrijven een innovatief lichtconcept te ontwerpen voor een binnenstad. Dit vindt plaats in 10 steden in Nederland.

Bij The Light Challenge komen studenten in aanraking met het bedrijfsleven en gaan ze samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor openbare verlichting. The Light Challenge biedt een interessant programma met Masterclasses, een coach uit het bedrijfsleven en de ruimte om niet alleen een concept te bedenken maar ook uit te werken in een prototype.

Meer info en achtergrond is te vinden op www.lightchallenge.eu

Theun ter Velde, vierdejaars student Bouwkunde heeft zich aangemeld en zoekt mede NHL-studenten om samen met hem een team te vormen. Het team is multidisciplinair, dus studenten van alle opleidingen kunnen deelnemen. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar veld1117@student.nhl.nl of naar j.t.de.vries@nhl.nl en motiveer waarom jij zou moeten deelnemen aan The Light Challenge. Uiterlijk 15 december hoor je of je bent uitgenodigd om mee te doen.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS