Nieuwsberichten
afstudeervacature voor developer bij Antonius Ziekenhuis in Sneek
15-12-2014 12:12
Naam bedrijf/instelling Antonius Ziekenhuis Sneek
Afdeling Diagnostisch Farmaceutisch Bedrijf
Bezoekadres Bolswarderbaan 1
Postcode/Plaats 8600 BA Sneek
Contactpersoon Mevr. Ferket
Functie Klinisch chemicus
Telefoonnummer Tel. 0515-488505
E-mailadres w.ferket-franken@antonius-sneek.nl
Website adres www.mijnantonius.nl


Informatie over het bedrijf:
Het Antonius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis dat met een capaciteit van ruim 300 bedden een zo volledig mogelijk pakket aan medisch specialistische zorg, onderzoek en behandeling biedt. Alle gangbare specialismen zijn aanwezig. Het ziekenhuis richt zich primair op de zorg voor de inwoners van Zuidwest-Friesland, de Noordoostpolder en Urk. Er is in het ziekenhuis een organisatiewijziging doorgevoerd. De Medisch Ondersteunende Diensten (laboratorium, apotheek en radiologie) hebben zich verenigd in het Diagnostisch en Farmaceutisch Bedrijf (DFB). Het DFB vormt een van de 8 resultaatsverantwoordelijke eenheden (RVE) van de Antonius Zorggroep. Het DFB heeft een omzet van circa 11 miljoen Euro.
Mijn voorkeur gaat uit naar een student …
 4ejaars – afstuderen

Ik heb de volgende opdracht(en):
Het ontwikkelen en inrichten van een database met web-interface waarmee snel en makkelijk informatie over testen van het laboratorium geraadpleegd kan worden door aanvragers en medewerkers. Hiervoor zal een centrale database gebouwd moeten worden, waarin deze informatie opgeslagen staat. Deze database moet centraal beschikbaar zijn om aanpassingen door te kunnen voeren. Daarnaast moet dus een web-interface gebouwd worden waarmee deze informatie zichtbaar wordt voor medewerkers en artsen en waarmee de inhoud van de database bijgewerkt kan worden via deze zelfde web-interface.
Deze database zal niet alleen gevuld gaan worden met informatie over laboratorium testen van het Antonius Ziekenhuis, maar ook van Nij Smellinghe. Mogelijk is het hierdoor nodig dat de weergave van de informatie verschillend is voor de ziekenhuizen.
Omdat er vanuit de verschillende ziekenhuizen gewerkt zal worden om de informatie up-to-date te houden is extern inloggen via een beveiligde sectie een pré.De website zal onderdeel uit gaan maken van de Antonius Zorggroep website en zal gehost gaan worden op de zelfde provider.
Overige relevante informatie: Het DFB heeft al meerdere stageopdrachten begeleid.
De stagiair ontvangt een stagevergoeding in overleg.

Een sollicitatiebrief met motivatie en cv. kan worden gestuurd naar:
Willeke Ferket, klinisch chemicus
Antonius Ziekenhuis Sneek
w.ferket-franken@antonius-sneek.nl Tel. 0515-488505
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS