Nieuwsberichten
infomoment studeren buitenland/Lissabon
15-03-2015 22:48
Stephanie Verhart deelt mee:

"Wil je in het buitenland gaan studeren (en dan vooral aan IADE Creative University, Lissabon) en mis je nog dat stukje extra info van iemand die er al is geweest?
Op maandag 16 maart 13:00 geef ik een voorlichting in het Art 'n Sound lokaal waar ik mijn persoonlijke ervaringen en tips deel en praktische vragen kan beantwoorden!
Daarnaast wordt er binnenkort een boekje beschikbaar gesteld voor personen die geïnteresseerd zijn in het studeren in Lissabon. Studeren in het buitenland is zeker een aanrader, zit je nog te twijfelen of je wel of niet moet gaan? Kom gewoon even langs om te horen waarom je zo'n buitenland periode absoluut niet moet missen, of om antwoorden te krijgen op jou vragen. Ook voor vragen/tips over buitenland projecten kan je bij mij terecht, ik heb een project deels door Europa reizend en een project deels in Zuid-Afrika uitgevoerd. (Let wel op voor deze vragen/tips over buitenland projecten dien je buiten deze voorlichting om bij mij aan te kloppen!)."

--------------------
Na de presentatie is er de mogelijkheid om met de coordinator internationalisering van CMD (Gerjan Kelder) zaken te bespreken of een nieuwe afspraak te maken.

Dus:
16 maart 13:00 - 14:00 uur Lokaal D3.031
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS