Nieuwsberichten
Bijeenkomst nieuwe minor Transmedia Storytelling en productiehuis Videonerds
01-05-2015 10:58
Aankondiging
Bijeenkomst voor alle CMD studenten die geïnteresseerd zijn in de nieuwe minor Transmedia Storytelling en Videonerds Productions
Maandag 11 mei 15.30 tot 17 uur lokaal H3048 (minor lokaal Crossmedia)


Beste CMD student
Zoals jullie wel hebben gemerkt zal volgend schooljaar de minor Crossmedia verdwijnen. Daarvoor in de plaatst komt er een gloednieuwe minor Transmedia Storytelling.
De minor Transmedia Storytelling gaat over het creëren van een verhaalwereld aan de hand van diverse media, bijvoorbeeld via internet, films, boeken en games. We hebben het dan over multiplatform-storytelling. Elk medium vertelt zijn eigen unieke deel van het verhaal. Er bestaan zowel fictieve als non-fictieve transmediale producties.

De minor zal op diverse manieren “anders” zijn dan dat je gewend bent van de minor Crossmedia en andere minoren.

Ook het project Videonerds Productions zal een andere identiteit krijgen, het is geen onderdeel meer van de minor Transmedia Storytelling maar zal een los “productiehuis” zijn waar elke hoofdfase student voor kan kiezen.

Voor alle vragen omtrent de minor en om je keuze beter te kunnen maken tijdens de semesterkeuze die op 12 mei begint organiseren we een informatie bijeenkomst over de nieuwe minor Transmedia Storytelling en het productiehuis Videonerds Productions.
Voor al je vragen rondom de nieuwe minor Transmedia Storytelling en het productiehuis Videonerds Productions ben je van harte welkom op maandag 11 mei om 15.30 uur in lokaal H3048.

Vriendelijke groet,
Namens het hele team Transmedia Storytelling.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS