Nieuwsberichten
Cum Laude afstuderen?
25-06-2012 14:53
Als je voornemens bent Cum Laude af te gaan studeren is het noodzakelijk dat je daarvoor een aanvraag doet bij de Protected email address. Het heeft alleen zin je aanvraag in te dienen op het moment dat er daadwerkelijk 30 EC expert in Educator staan. Pas dan kunnen wij een eventueel verzoek honoreren.
Voor de rest gelden de regels uit het OER en de aanvulling die hier onder staat.


Gerjan Kelder (vrz. Examencommissie CMD)

Cum Laude
In aanvulling op Artikel 5.4 van OERbachelor2012-2013:
De opleiding CMD werkt met competenties in plaats van cijfers. Excellentie van een student blijkt uit het portfolio van de student aan het einde van de studie. Aangezien de opleiding Communication & Multimedia Design geen cijfers toekent, definieert zij hieronder een gelijkwaardig resultaat. De examencommissie kent het predicaat ‘cum laude’ toe, indien de student:
  • voor de onderwijseenheden van de postpropedeutische fase (exclusief stage en afstuderen) gezamenlijk 30 EC op expertniveau heeft behaald naast de reeds verplichte 30 EC op expertniveau.
  • het afsluitend examen met inachtneming van zijn bijzondere persoonlijke omstandigheden met goed gevolg heeft afgelegd binnen de nominale studieduur vermeerderd met zes maanden.

Stage
In het stageplan kan voor de stage maximaal 30 EC opgenomen worden: 12 EC verplicht, gevorderd niveau en 18 EC facultatief, gevorderd niveau.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS