Nieuwsberichten
Introductieweek
08-01-2013 15:12
Ieder jaar organiseert de introductiecommissie een week waarin nieuwe studenten kennis maken met: elkaar, de opleiding en de stad. Naast de gezelligheid van sport, spel, kroegentocht en etentjes, laten wij studenten vast kennis maken met multimedia.

Vind jij de introductieweek van CMD ook zo’n leuke week en wil jij daar je steentje aan bijdragen? Dat kan!

Wij zoeken nog commissieleden en teamcaptains.

Als commissielid ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de gehele introductieweek. In aanloop naar de zomervakantie zorg jij ervoor, dat alles pico bello voor elkaar is. Samen maken we de website, t-shirts logo’s bedenken we de spellen en opdrachten die de studenten gaan uitvoeren. In de week zelf ben je bezig met de realisatie van de plannen. Als team zorgen we ervoor dat het een mooie week wordt voor iedereen. Lijkt je dit leuk stuur dan een brief met je motivatie naar Irene de Jong ireentje1987@hotmail.com. Wij zullen een aantal kandidaten vragen om langs te komen.

Teamcaptains begeleiden de nieuwe eerstejaars de hele week tijdens de kennismaking. Je speelt en sport met ze en gaat met ze uiteten en op kroegentocht en wat de week nog meer brengt. Lijkt het je leuk om dit te doen, stuur dan een korte motivatie naar Peter Zonnenberg allowhallo@hotmail.com. We zoeken mensen, die graag meedoen met alle feestelijkheden, representatief zijn voor de opleiding en het leuk vinden om nieuwe eerstejaars wegwijs te maken in hun nieuwe leven.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar leuke mensen. Hopelijk zien we je binnenkort of in augustus.

De introductiecommissie.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS