Nieuwsberichten
Woensdag weer !nspiratielab: over CREATIVE CONFIDENCE
21-04-2013 19:58
Na een soort van pauze is !nspiratielab weer terug met 4 sessies. De eerste is as woensdag (24 april), van 12 tot 13.00 uur in het theater. Student Gino van der Baan houdt een verhaal over het zelfvertrouwen wat je nodig hebt in de wereld van de creatieve industrie. Hij wil jullie inspireren om op zoek te gaan naar je eigen grenzen. Sommige mensen zijn bang om hun creativiteit tot uiting te brengen, uit angst voor de reacties. Gino vertelt die angstverhalen, maar ook succesverhalen. Dit zegt hij er zelf over:

Allergisch voor creativiteit.

Het is weer zo'n dag. Je wordt wakker en wil maar niet uit je bed komen. Bang, voor wat er "misschien" gaat komen.
Wat zullen ze zeggen? Vinden ze het mooi? Zullen ze me uitlachen? Of toch niet?
Een ieder uit de "creatieve sector" zal deze vragen herkennen, hoe nerveus we onszelf soms wel niet maken, onzeker als we soms kunnen zijn om beoordeeld te worden op ons werk. En toch, wij zijn eigenlijk bevooroordeeld. Van "creatieven"wordt verwacht dat wij "creatief" zijn, en het vermogen hebben om mooie dingen te creëren. Maar eigenlijk heeft iedereen "het" in zich.
Het is niet iets om bang voor te zijn, of je voor te schamen. We dragen het allemaal bij ons. En je kan ermee besmet raken.
Het enige medicijn ertegen, is om je eraan over te geven. Ermee te leren leven. Creativiteit, het zit in ons allen.

Iedereen is welkom in het theater, woensdag om 12 uur!
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS