Nieuwsberichten
Belangrijk: Semesterkeuze 1 2013/2014
26-04-2013 16:41
Dit is een belangrijk bericht.
Het betreft jouw keuze voor het eerste semester van studiejaar 2013/2014.


CMD wil graag weten wat jij het komend semester gaat doen.
Sterker nog: CMD moet weten wat je gaat doen om jouw onderwijs te kunnen blijven faciliteren!

Ga je een minor doen, ga je op stage, ga je (beginnen met) afstuderen, blijf je in de propedeuse of ben je voor september al klaar met de opleiding, doe je een minor extern, ga je naar het buitenland, of stop je met CMD?
Op de CMD website kun je je uitvoerig oriënteren op de minors die CMD aanbiedt. Ook vind je daar informatie over stage en afstuderen.
Houd er rekening mee dat de CMD-minors een beperkt aantal plaatsen hebben. Dat heeft o.a. te maken met de grootte van de communityruimte, de aanwezige expertise en de hoeveelheid kenniscentrumopdrachten voor de minors.
Sommige minors zijn snel vol. Bedenk goed dat je in elke CMD-minor altijd aan alle 10 CMD competenties kunt werken.

  • Maak je semesterkeuze bekend vanaf maandag 6 mei 2013.
  • De wachtrij opent om 07:00 uur, de semesterkeuze start om 10:00 uur.
  • De inschrijving sluit op vrijdag 31 mei 2013 om 12:00 uur.

Uitleg over de wachtrij:
Voor de semesterkeuze op de CMD-website wordt met een wachtrij gewerkt. De wachtrij gaat 3 uur voor de start van de semesterkeuze open. Door de wachtrij wordt de drukte gespreid en blijft het systeem stabiel. Dat is nodig om overbelasting van het systeem te voorkomen en het proces daardoor eerlijk te doen verlopen. Als het systeem al de capaciteit zou hebben om in een keer alle 900+ semesterkeuzen te verwerken, dan zou het resultaat significant meer op toeval berusten dan wanneer er een wachtrij wordt gehanteerd.
Belangrijk:
Een continue internetverbinding is noodzakelijk. Zodra je in de wachtrij de pagina ververst, je laptop dicht doet, of op een andere manier de verbinding verbreekt, moet je opnieuw beginnen en sluit je weer achteraan in de wachtrij!
Ook belangrijk:
Voordat je in de wachtrij komt, wordt er een aantal zaken gecontroleerd; het is belangrijk om je NHL-gegevens bij de hand te hebben. Bij het opgeven van je keuze moet je nogmaals inloggen met je NHL inlognaam en wachtwoord (dat is dezelfde als voor MijnNHL.nl en Educator).

Onlangs is in de centrale hal de NHL-brede Keuzemarkt gehouden. Je kon gebruik maken van de keuzemarkt om te kijken of er NHL-minors zijn (naast het CMD-aanbod) die je interesse hebben. Na de keuzemarkt kon je je al inschrijven voor de NHL-minors via de website van het Learning Centre. De CMD-minor Ondernemen is een zgn. NHL-brede minor; wil je deze minor doen, schrijf je dan in via het Learning Centre (te vinden via MijnNHL.nl) en via de CMD-website.

De semesterkeuze vind je hier: http://www.cmd-leeuwarden.nl/semesterchoices/showset/14
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS