Nieuwsberichten
NHL-wedstrijd: 10.000 euro voor digitaal onderwijsidee
24-05-2013 13:55
NHL-wedstrijd: 10.000 euro voor digitaal onderwijsidee

Goede ideeën
Er leven onder studenten en docenten goede ideeën om het onderwijs digitaler te maken. De NHL wil daar iets mee doen. Daarom stelt het College van Bestuur 10.000 euro beschikbaar voor de uitwerking van een digitaal onderwijsidee. Je idee mag nog in de kinderschoenen staan of al helemaal concreet zijn. Voorwaarde is wel dat het toepasbaar is binnen de NHL. De wedstrijd is alleen voor NHL’ers - studenten, docenten en andere medewerkers - en niet voor externe partijen.

Stuur in voor 7 juni
Je moet je idee in maximaal 250 woorden omschrijven en uiterlijk vrijdag 7 juni opsturen via MijnNHL. Een jury kiest de vijf beste ideeën uit. Als jij (of jouw groep) bij de vijf besten hoort, pitch je op dinsdag 18 juni - tussen 12.00 en 13.00 uur - je idee in vijf minuten.
https://www.mijnnhl.nl/artikel/10000-euro-voor-je-digitale-idee

Dag van de Digitalisering
Op dinsdag 18 juni houdt de NHL de ‘Dag van de Digitalisering’. Je kunt dan ’s morgens gratis naar lezingen en workshops over dit onderwerp. ’s Middags is er een strategische sessie. Er wordt dan in kleine groepen gediscussieerd over de digitale toekomst van de NHL. Iedereen kan zich aanmelden voor de strategische sessie: medewerkers én studenten.
https://www.mijnnhl.nl/webform/dag-van-de-digitalisering-aanmelden-middagsessie

http://www.youtube.com/watch?v=Ike0ofQJaGU
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS