Nieuwsberichten
Informatiemiddag minor Marketing Management en Communicatie
27-05-2013 21:51
Informatiemiddag minor Marketing Management en Communicatie. Onderstaand bericht ontving ik van derdejaars studenten Commerciële Economie van de NHL. Op dit moment volgen zij de minor MMC. Een van de onderdelen van de minor is het organiseren van een experience marketing. Daarom hebben zij een MMC-informatiedag georganiseerd om studenten informatie te geven over de minor en op een leuke manier kennis te maken met deze minor.

Hallo Studenten,

Ben je ook nog niet helemaal zeker over welke minor je moet gaan kiezen of ben je benieuwd wat de minor Marketing Management en Communicatie inhoudt?

Geef je dan snel op voor de MMC informatiemiddag, op 19 juni aanstaande! De MMC informatiemiddag is van 15:00 uur tot 17:30 uur.
Tijdens deze middag worden er uitgevoerde projecten getoond en verteld wat er tijdens de minor MMC gedaan wordt. Er komt een interessante gastspreker en de middag wordt afgesloten met een borrel waar ook huidige MMC studenten aanwezig zijn die vragen kunnen beantwoorden.

Opgeven kan door het sturen van een e-mail naar : Protected email address. Opgeven kan tot maandag 3 juni aanstaande. Verdere informatie wordt verstrekt na de aanmelding. Zorg ervoor dat de volgende gegevens vermeld worden:
- Naam
- Opleiding
- Opleidingsjaar

Tot ziens,

Met vriendelijke groeten,

Kirsten Huizinga en Frerick Hoeksma
Commerciële Economie
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS