Nieuwsberichten
SERIOUS GAMING FESTIVAL Meld je aan voor gratis festivalticket!
05-06-2013 21:23
SERIOUS GAMING FESTIVAL
Meld je aan voor gratis festivalticket!

















Van harte welkom

Donderdag 20 juni aanstaande vindt - op locatie NHL Hogeschool in Leeuwarden - het Serious Gaming Festival plaats.
Vertegenwoordigers van de creatieve industrie, kennisorganisaties en eindgebruikers - betrokken bij serious games en games in brede zin - zijn van harte welkom deel te nemen aan het interactieve en multidisciplinaire festival.

Festivalthema: Zorg + Veiligheid

Allerlei inloopsessies met spraakmakende key notes, power sessions en special features geven volop informatie en inspiratie over serious gaming rondom het thema zorg en veiligheid.
Leerlingen van VO/MBO Friesland gaan samen met NHL studenten Concepting, Cross media en Game design in een Hackathon aan de slag met een Serious Game on Kids Obesitas.

In de centrale Festival Lounge staat een Expo///Demo///Trial geprogrammeerd met een keur aan serious games om te spelen en om meer over te weten te komen.
Daarna de smaak te pakken en nog lang niet uitgespeeld? Dan kunt u interactief en multidisciplinair aan de slag tijdens de Media Battle + Debate.

Eindpresentatie Raakprojecten PLAY IT SAFE + PSYCHO EDUCATIE

Raakprojecten Play It Safe en Psycho Educatie beleven elk hun eindsymposium tijdens het Serious Gaming Festival. Inmiddels staan er plannen op stapel deze projecten en bijbehorende serious games verder te brengen en te implementeren. Praat mee en denk mee over relevante vervolgvraagstukken.

Changing the Game

Onder het motto ‘Together creating the better game of life’ is er gedurende het festival volop gelegenheid tot netwerken met professionals en studenten en om inspiratie op te doen voor serious gaming op het gebied van Zorg + Veiligheid.

Aanmelden

Deelname aan het festival is gratis. Wel verzoeken wij jou je op voorhand aan te melden zodat wij voor een gastvrij onthaal kunnen zorgen.

Facts

  • Wat: Serious Gaming Festival | SGF13
  • Datum: Donderdag 20 juni 2013
  • Tijd: 10.00 - 19.00 uur
  • Waar: NHL Hogeschool, Rengerslaan 10 in Leeuwarden
  • Contact: De festivalorganisatie is bereikbaar via Protected email address

Aanmelden voor een gratis festivalticket









Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS