Nieuwsberichten
Triest bericht: eerstejaars CMD-student overleden
02-02-2015 09:37
Afgelopen weekend bereikte mij het triest en schokkend bericht dat eerstejaars CMD-student Dennis Klappe, 20 jaar jong, in de avond van vrijdag 30 januari is komen te overlijden.

Maandagochtend vangen we in een extra communitybijeenkomst de directe studiegenoten van Dennis en de betrokken docenten op. In de andere community's zal ook gepast aandacht aan dit bericht worden geschonken.
Ik wil jullie op het hart drukken om met elkaar in gesprek te gaan en het verdriet met elkaar te delen. Weet dat wij als opleiding er voor jullie willen zijn. Maak alsjeblieft kenbaar bij je mentor of andere docent waar je een vertrouwensband mee hebt wanneer je over dit bericht wilt praten. Iedereen veel sterkte gewenst.

In de loop van de week zal er een online condoleanceregister worden geopend op mijnnhl.nl. Daarop kunnen reacties aan de familie worden gegeven; deze zullen later als boekje aan de familie worden aangeboden. Zojuist is het bericht en condoleanceregister op mijnnh.nl geplaatst. (klik op deze alinea)

Update:
Het condoleanceregister voor Dennis Klappe sluit op 23 februari. Op dit moment zijn er 10 reacties geplaatst.
Mochten er nog docenten of studenten zijn die een bericht willen achterlaten voor de nabestaanden, dan kan dat nog. Klik hier om naar het condoleanceregister te gaan en laat een bericht achter.

Onderstaande tekst komt van de ouders van Dennis, zij geven aan dat deze gedeeld kan worden met onze studenten en collega’s.
Bijgevoegd ook de rouwkaart, het fragment in het Engels komt uit de afscheidsbrief van Dennis.

Lieve allemaal, we hebben anderhalve dag geleden het verschrikkelijke bericht gekregen dat onze allerliefste Dennis overleden is. Hij kon niet verder leven. Wij, Rene, Peggy, Thom, Sanne en Anne, zijn heel verdrietig, want we houden zoveel van hem en gaan hem zo enorm missen. We worden overladen met hartverwarmende reacties, hulp en bezoekjes en dat doet ons zo goed. Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar wij jullie zijn. Wij vinden het zo dierbaar dat onze lieve Dennis voor zoveel mensen zoveel betekent. Wij willen heel graag aan iedereen die daar behoefte aan heeft de mogelijkheid geven om afscheid te nemen. We zijn nu bezig met het schrijven van kaarten, maar we beseffen dat we niet iedereen gaan bereiken. We hopen dat we jullie op deze manier op de hoogte kunnen houden. Dank jullie wel voor al jullie steun. Rene en Peggy (vader en moeder van Dennis)


Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS