Nieuwsberichten
Semesterkeuze - semester 2 - 2012/2013
08-11-2012 17:28
CMD wil graag weten wat jij het volgend semester gaat doen. Sterker nog: CMD moet weten wat je gaat doen om jouw onderwijs te faciliteren en begeleiding te bieden!

Ga je een minor doen, ga je op stage, ga je (beginnen met) afstuderen, blijf je in de propedeuse of ben je voor september al klaar met de opleiding, doe je een minor extern, ga je naar het buitenland, of stop je met CMD? Op de CMD website kun je je uitvoerig oriënteren op de minoren die CMD aanbiedt. Ook vind je daar alle informatie over stage en afstuderen. Houd er rekening mee dat de CMD-minors een beperkt aantal plaatsen hebben. Dat heeft o.a. te maken met de grootte van de communityruimte, de aanwezige expertise en de hoeveelheid kenniscentrumopdrachten van de minor. Sommige minors zijn snel vol. Bedenk goed dat je in elke CMD-minor altijd aan alle 10 competenties kunt werken.

Maak je semesterkeuze bekend vanaf maandag 12 november 2012 12:00 uur! De inschrijving sluit op vrijdag 7 december 2012 om 12:00 uur.

Op 18 oktober j.l. is in de centrale hal NHL-brede Keuzemarkt gehouden. Je kon gebruik maken van de keuzemarkt om te kijken of er NHL-minors zijn (naast het CMD-aanbod) die je interesse hebben. Na de keuzemarkt kon je je al inschrijven voor de NHL-minors via de website van het Learning Centre. Zoals aangegeven start de inschrijving voor de CMD-minors op de CMD website op maandag 12 november a.s. De minor Ondernemen is een NHL brede minor, wil je deze minor gaan doen, schrijf je dan in via het Learning Centre (te vinden via MijnNHL) én via de CMD-website.

Voor de semesterkeuze op de CMD-website wordt met een wachtrij gewerkt. De wachtrij is 6 uur voor de opening al actief.
Let op: zodra je in de wachtrij de pagina ververst, je laptop dicht doet, of op een andere manier de verbinding verbreekt, moet je opnieuw beginnen en sluit je weer achteraan in de wachtrij. Een continue internetverbinding is dus noodzakelijk.
Voordat je in de wachtrij komt, wordt er een aantal dingen gecontroleerd, dus het is belangrijk om je NHL gegevens bij de hand te hebben. Bij het opgeven van je keuze moet je nogmaals inloggen met je NHL inlognaam en wachtwoord (dat is dezelfde als voor MijnNHL en Educator). Mocht er technisch iets niet goed gaan, neem dan contact op met Protected email address.

We adviseren je om de semesterkeuzeprocedure een keer als test helemaal te doorlopen zodat je weet wat je te wachten staat komende maandag. Dat doe je op de pagina van de testinschrijving: http://www.cmd-leeuwarden.nl/semesterchoices/8

De echte serieuze semesterkeuze, waar je maandag van harte welkom op bent, vind je hier: http://www.cmd-leeuwarden.nl/semesterchoices/12
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS